Over ons

Waarom 360impressie bestaat…

Er zijn veel mogelijkheden om je bedrijf professioneel te presenteren. De laatste jaren is er echter een verschuiving van statische zichtbaarheid met behulp van bijvoorbeeld advertenties in kranten, naar dynamische zichtbaarheid. In veel gevallen speelt dit zich online af. Zo was het 10 jaar geleden voor veel bedrijven een serieuze vraag of een website zin had. Inmiddels weten we allemaal dat zonder een website je veel minder goed zichtbaar en vindbaar bent, dan je concurrenten. Of het nu gaat om een showroom, horecagelegenheid of winkel: Een website is essentieel om toekomstige klanten te informeren over je bestaan, het assortiment en je toegevoegde waarde.

Sinds enige tijd is Google Business View op eenzelfde manier in opkomst. Een klant ‘wandelt’ nu echt online door je winkel op elk gewenst moment. Dit gaat dus een stap verder dan je website. Daarnaast is Google Business View direct geïntegreerd in de zoekresultaten van Google en op Google Maps. De zoektocht van je klanten begint steeds vaker op Google. Een professionele Google Business View is de manier om je bedrijf aan bezoekers te presenteren.

Onze missie is om lokale bedrijven een belangrijke presentatiemogelijkheid te bieden die echt waarde biedt voor de consument

> > Presenteer je bedrijf met Google Business View