Valora Promotions – Tholen

Valora Promotions is gevestigd in Tholen, waar het jonge bedrijf klanten voorziet van bedrukte bedrijfskleding. Allerlei verschillende branches behoren tot de klantenkring. Zowel horeca, zorginstellingen en sportverenigingen kunnen terecht voor de bedrukking van hoogwaardig textiel. Door de eigen werkplaats van Valora Promotions, kunnen spoedopdrachten op zeer korte termijn worden geleverd.

Vanaf februari 2015 is de winkel en werkplaats van Valora Promotions ook online te bezoeken door middel van Google Business View. Vanaf het bekende Google Streetview bestaat nu de mogelijkheid om binnen te lopen in het goed verzorgde bedrijfspand.

Aantal 360° beelden: 10 panorama’s
Pakketpakket EXTRA

Het doel van Google Business View voor Valora Promotions in Tholen

Valora Promotions zet de Google Business View in om online bezoekers direct een goed beeld te geven van de winkel. Daarnaast is het bijzonder dat ook de werkplaats in Tholen is gevestigd. Veel textiel wordt in het buitenland bedrukt. Wat langere levertijden en wisselende kwaliteit tot gevolg heeft. De Google Business View laat dus de meerwaarde van Valora Promotions zien.

Valora-Promotions-Tholen

Google Business View in jouw bedrijf?

Door Google Business View in te zetten, geef je potentiële klanten een eerste indruk van je bedrijf. De eerste drempel voor een fysiek bezoek of een telefonisch contact is dan al genomen! Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van Google Business View en laten de showroom, winkel, kantoor of het restaurant waarheidsgetrouw zien! Vanaf € 254,- excl. btw verzorgt 360impressie.nl een complete pakket met maximaal 9 panoramabeelden van 360 graden! Bekijk hier de pakketten.

Ook Meer Klanten door Google Business View? Klik hier!

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply