Trainews – Google Business View Yerseke

Sinds 2011 brengt Trainews uit Yerseke kranten en tijdschriften uit. In eigen beheer of voor klanten. De jonge, enthousiaste ondernemers durven tegen de stroom in te denken en bewijzen dat ze gelijk hebben. Met de vele verschillende producties hebben ze inmiddels laten zien dat ze gelijk hebben: de brievenbus leeft nog steeds. Door middel van een professionele website zorgen ze ervoor dat ze zelf ook online goed zichtbaar zijn. Door middel van een virtuele rondleiding is de broedplaats van deze veelzijdige ondernemers te bezoeken.

Aantal 360° beelden: 10 beelden
PakketEXTRA pakket

Het doel van Google Business View voor Trainews

De virtuele rondleiding etaleert de sfeer van het kantoor in Yerseke van deze uitgeverij. Potentiële klanten krijgen hierdoor een goed beeld van het bedrijf.
Zo krijgen ook klanten die niet op bezoek komen, de juiste indruk van het bedrijf.

Google-Business-View-Yerseke

 

Ook Google Business View inzetten voor je bedrijf?

360impressie.nl verzorgt virtuele rondleiding in Zuid en West Nederland, zoals hier in Yerseke. Wil je ook Google Business View inzetten voor je bedrijf? Neem dan nu contact op. Vanaf € 254,- excl. btw heb je al een complete virtuele rondleiding. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze manier van klantenwerving. Bekijk hier de pakketten.

Ook op Google Business View? Klik hier!

 

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply

Next ArticleValora Promotions – Tholen