BendeRooy.nl – Binnenkijken met Google Business View

BendeRooy.nl in Sint-Philipsland kan online bezocht worden met Google Business View. 360impressie.nl heeft professioneel beeldmateriaal gemaakt van de showroom en werkplaats, waardoor klanten het bedrijf vooraf kunnen bezoeken. Via de Google Zoekresultaten en Google Maps krijgt een bezoeker direct inzicht in de beelden. Ook verhoogt dit direct de vindbaarheid van BendeRooy.nl in Google.

De Rondleiding

Aantal 360° beelden: 15 beelden
Pakket: Extra Pakket

Doel van Google Business View voor BendeRooy.nl

BendeRooy.nl heeft gekozen voor een Google Business View om de online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Doordat BendeRooy.nl online zeer actief is, zijn de Google Business View beelden een mooie toevoeging. Klanten krijgen op deze manier een vertrouwd gevoel, al voordat ze binnen zijn geweest.

Google-Business-View-Sint-Philipsland

Ook Google Business View inzetten voor je bedrijf?

Wil je ook gebruikmaken van deze unieke manier om je bedrijf te presenteren? De relatief lage investering van Google Business View zorgt voor een laagdrempelige manier om nieuwe klanten een comfortabel gevoel te geven. Kijk op deze pagina met pakketten om te zien wat 360impressie.nl voor jou kan doen!

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply

Next ArticleAtelier Mariposa te Goes - Galakleding winkel