Dominicus Westkapelle – Google Business View

Al jarenlang zit Dominicus in Westkapelle. De showroom van de specialist in haarden, tegels en sanitair is vanaf januari 2015 ook online te bezoeken. Door middel van een uitgebreide, virtuele rondleiding kan de bezoeker vooraf kennis maken met de mogelijkheden. Zelfs de werkplaats is te bezichtigen. Hier vindt de productie plaats, voordat de producten door heel Zeeland worden geleverd en gemonteerd. De gedenktekens en hardsteen die hier ook worden geproduceerd, worden door heel Nederland geleverd.

Aantal 360° beelden: 40 beelden
PakketPRO pakket

Het doel van Google Business View voor Dominicus

Dominicus heeft ervoor gekozen om Google Business View in te zetten, zodat bezoekers vanuit heel Nederland een goed beeld kunnen krijgen van het bedrijf. Steeds meer klantcontacten verlopen via internet. Op deze manier heeft de bezoeker de mogelijkheid de showroom (van te voren) te bekijken en de sfeer te proeven van Dominicus.

Ook Google Business View inzetten voor je bedrijf?

Door het inzetten van Google Business View voor je bedrijf, haal je de eerste drempel van een fysiek bezoek door de bezoeker weg. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze manier om bezoekers een goed gevoel te geven. Verlies geen klanten door achter te blijven en neem nu contact op! Vanaf € 254,- excl. btw verzorgt 360impressie.nl een complete pakket met maximaal 9 panoramabeelden van 360 graden!

Ook Meer Klanten door Google Business View? Klik hier!

 

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply

Next ArticleTrainews - Google Business View Yerseke