De Witte Voet – Groothandel Pedicure en Beauty

Vanaf december 2014 kunnen pedicures alvast een kijkje nemen in de winkel van groothandel De Witte Voet in Wolphaartsdijk. Door middel van Google Business View kunnen klanten door de winkel lopen en de sfeer proeven van deze groothandel. 360impressie.nl heeft de fotografie en publicatie van de bedrijfsfoto’s verzorgt.
De virtuele rondleiding is ook direct te vinden via de zoekresultaten van Google.

Aantal 360° beelden: 11 beelden
PakketExtra-pakket, 10 – 15 panorama’s

Voordelen van Google Business View voor De Witte Voet

De Witte Voet uit Wolphaartsdijk (in de buurt van Goes) heeft ervoor gekozen om een Google Business View te laten maken. De groothandel is hierdoor beter online bereikbaar, toekomstige klanten krijgen direct een volledig beeld. De professionele beelden laten in een oogopslag zien wat voor soort groothandel De Witte Voet is.

Google-Business-View-de-Witte-Voet

Google Business View inzetten voor je bedrijf?

Geef je bezoekers nu ook de mogelijkheid om vooraf kennis met je bedrijf te laten maken! De lage, eenmalige investering van een Google Business View maakt het een interessante marketingtool voor je bedrijf. op deze pagina met pakketten om te zien wat 360impressie.nl voor jou kan doen!

Ook Meer Klanten door Google Business View? Klik hier!

 

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply

Next ArticleDominicus Westkapelle - Google Business View