Atelier Mariposa te Goes – Galakleding winkel

Atelier Mariposa in Goes heeft ervoor gekozen om bezoekers kennis te laten maken met de atelier door middel van Google Business View. Met professionele foto’s die gemaakt zijn door 360impressie.nl kan de winkel worden bezocht via Google Streetview technologie. Klanten kunnen via de website ateliermariposa.nl nu naast hun favoriete galajurk of smoking ook de atelier bekijken. Doordat de virtuele rondleiding geïntegreerd is in Google Streetview, is het bedrijf ook beter zichtbaar in de Google Zoekresultaten en Google Maps.

Aantal 360° beelden: 5 beelden
PakketBasis-pakket, 5 – 9 panorama’s

 

Doel van Google Business View voor Atelier Mariposa

Atelier Mariposa heeft ervoor gekozen om klanten vooraf een kijkje te geven in de atelier. Dit verhoogt het vertrouwen van de toekomstige klant, door de professionele presentatie van de atelier. Daarnaast heeft de betere zichtbaarheid in de Google Zoekresultaten een hogere online bezoekersstroom tot gevolg.

Google-Business-View-Goes

Ook Google Business View inzetten voor je bedrijf?

Wil je ook gebruikmaken van deze unieke manier om je bedrijf te presenteren? De relatief lage investering van Google Business View zorgt voor een laagdrempelige manier om nieuwe klanten een comfortabel gevoel te geven. Kijk op deze pagina met pakketten om te zien wat 360impressie.nl voor jou kan doen!

Ook Meer Klanten door Google Business View? Klik hier!

Op zijn 22e gestart als ondernemer. Steeds actief op zoek naar kansen, niet in de laatste plaats voor zijn klanten. Met liefde voor bijzondere (online) marketing.

Leave a Reply

Next ArticleFree Solar Shop – Rondlopen met Google Business View